Raw bounty cake by Mihaela | Marqt.no

Rå bountykake av Mihaela

April 11, 2020

Rå bountykake er en deilig dessert, fylt med nøtter, kokosnøtt og sjokolade.

Råe kaker er herlige, sunne, og du trenger ikke å varme opp huset med ovnen! 

Kakeskorpe:
  • 2 kopper (280 g) mandel
  • 1 kopp (125 g) kokosmel
  • 1 kopp (125 g) fint kokosmel
  • ½ kopp (125 ml) kokosnøttmelk
  • 4-5 ss agavesirup
Sjokoladekrem:
  • 2 kopper (280 g) cashewnøtter
  • 1 kopp (250 ml) kokosnøttmelk
  • ½ kopp (115 g) smeltet kakaosmør
  • 5 ss agavesirup
  • 2 ss kakaopulver
Slik gjør du:
    1. 1. Kjør mandlene i blender til det blir til mel.
    2. Tilsett resten av ingrediensene og bland godt.
    3. Press en del av deigen jevnt fordelt i en forhåndssmurt kakeform.
    4. Sett resten av deigen til side.
    5. For å lage kremen, miks alle ingrediensene til du har en tykk blanding.
    6. Hell kremen over bunnen, legg det neste laget med deig og enda et lag med krem.
    7. Tilslutt smøres sjokoladekremen over hele kaken.
    8. Sett i kjøleskapet eller i fryseren i 3 timer.

Skriv en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de blir publisert