Spaghetto Genoa | Marqt.no

Spaghetto Genoa

June 11, 2020

4 PORSJONER

Cooktid: 1 h

Ingredienser:

  • 320 g Spaghettone Felicetti Matt
  • 200 g svært godt kokt ris blandet til en myk krem
  • 70 g tfersk basilikum
  • 30 g revet Grana Padano-ost
  • 30 g revet pecorino-ost
  • 20 ml extra virgin olivenolje
  • 20 g ristede pinjekjerner

Till topping:

  • 80 g kokte grønne bønner
  • 80 g kokte poteter, kutt i terninger

Slik gjør du:

  1. Kok pasten til den er al dente.
  2. Miks alle de andre igrediensene i en blender og bland denne basilikum miksen med den kokte pastaen.
  3. Server pastaen på tallerkener, og tilsett grønne bønner og poteter som topping.

Skriv en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de blir publisert