Opplevelser

Vi gir oss ikke bare med å levere fantastiske produkter rett på døren, men vi ønsker også å gi deg en fantastisk opplevelse og besøke stedene der produktene kommer fra.

Vi vet godt at akkurat nå er dagliglivet hektisk og stressende. For at du skal kunne ha noe å se frem til, har vi laget tre spesielle reiseopplevelser som tar deg til vakre destinasjoner der du kan spore produktene helt tilbake til gårdbrukerne som står bak. Alle opplevelsene er like unike og omfattende som de er avslappende og spesielle.

SEILTUR TIL BRACHIA

En mindfulness reise til olivenlundene i Brachia for å lade batteriene og slappe av. Denne turen er eventyrreise for en matelsker!

Øyhopping med gourmetopplevelser på løpende bånd, et smaksrikt kjøkken med den vakre kroatiske naturen som kulisser. Før du går om bord på dette ukelange eventyret av en seiltur, blir du med til det utrolige, private utendørsverkstedet, der Tea fra Terra Ceramica lager keramikkproduktene du finner i nettbutikken.

Et av høydepunktene vil definitivt være et besøk hos olivenoljeprodusenten Brachia, på øya Brac. Der kan du få være med på å smake forskjellige lokale olivenoljer, som produseres av de lokale produsentene fra Brac, med den innsatsen og bruken av den siste, moderne teknologien som dette utsøkte produktet fortjener.

Olive growes

Sailing Croatia

Restaurant Croatia

EN OPPLEVELSE I SUNN LIVSTIL - EN SEILTUR MED EN CATAMARAN LAGOON MINI

Lær mer om ernæring, sunn livsstil og trening mens du er på seiltur!

Hvis du er på utkikk etter å lade batteriene, rømme bort fra et hektisk byliv og bare nyte en fredelig ferie, da er denne opplevelsen skreddersydd for deg.

Den blander komfort og sunn livsstil med uforglemmelig sightseeing og opplevelser – og selvfølgelig et besøk til olivenoljeprodusenten Brachia. Du får en personlig fitness-trener eller yogainstruktør (eget valg) gjennom hele ferien.

Denne opplevelsen fokuserer på helse og velvære, gjennom fysisk trening og artige utfordringer, for å gi stoffskiftet en kick-start. Du får et personlig tilpasset treningsprogram, basert på egne mål og kondisjonsnivå, kombinert med en ukelang sunn og deilig kostholdsplan rett fra Middelhavet.

Fitness living
Sailin Croatia food

Sailing in Croatia
 

OLIVENOPPLEVELSEN SAN CANZIAN

Bo på et luksuriøst boutiquehotell som ligger midt i olivenlundene.

Midt i hjertet av Istria, finner du det autentiske og luksuriøse San Canzian Village & Hotel, med 24 rom og suiter. Beliggenheten er i middelalderlandsbyen Mužolini Donji, i nærheten av Buje og Grožnjan, en venetiansk festning fra 1300-tallet, gjenfødt som den viktigste kunstkolonien i Istria.

Her på San Canazian, blir smaksløkene belønnet med førsteklasses, kulinariske gleder. Istria er et eventyrland, med utsøkte, prisbelønte olivenoljer og viner, og på San Canzian får du den perfekte muligheten til å nyte utsøkte kreasjoner, skapt av gourmeten og den anerkjente kokken på Luciano Restaurant & Bar.

Istria har blitt kalt den beste olivenregionen i verden av Flos Olei, en berømt italiensk olivenguide. Vi organiserer en privat olivenoljesmaking, kun for deg og ditt eget reisefølge. Hvis du elsker trøfler og fint cuisine – tar vi deg gjerne med på en tur gjennom vakre skoger, trøflenes skjulested.
Hotel San CanzianHotel San CanzianHotel San Canzian