En enkel, men deilig cookie-oppskrift med Domori-sjokolade.
Ingredienser:
- 100 g erytritol
- 90 g kokossukker
- 115 g smeltet ghee smør
- 1 egg
- 180 g speltmel
- 1/2 ts bakepulver
- klype salt
- 100 g sjokoladebiter Vidama 38%
Slik gjør du:
- Sett ovnen på 170°C
- Bland sukker og smeltet smør. Tilsett egg og bland godt.
- Sikt speltmel og tilsett bakepulver og salt. Rør sammen og tilsett sjokoladebitene.
- Sett røren i kjøleskapet i 30 minutter.
- Form små boller av deigen ved hjelp av en is-skje eller en vanlig skje. Sørg for at det er godt med rom mellom hver kjeks - de vil utvide seg. Denne oppskriften gir 6 store kjeks eller 12 mindre kjeks.
- Stek på 170°C i 10 minutter. Avkjøl kjeksen før servering. Pass på at kjeksen ikke stekes for lenge, da de vil stivne etter de tas ut av ovnen.
Oppskrift av:: @foodbypetra