Ice cream with pear jam with truffles | Marqt.no

Iskrem og pæresyltetøy med trøfler

Katarina Poljak

4 PORSJONER

Ingredienser:

  • 320 g matfløte
  • 330 g pæresyltetøy med svart trøffel
  • 4 stykker eggeplommer
  • 320 ml melk
  • 120 g sukker

Slik gjør du:

  1. Bland sammen sukker, matfløte, eggeplommer og pæresyltetøy med svart trøffel. Sørg for at alt er godt blandet.
  2. Gjør klar iskremmaskinen, tilsett blandingen og lag iskremen.
  3. Når iskremen er klar kan du putte den i en plastikkboks. Legg i fryseren i 4-5 timer. 
  4. Server med hakkede hasselnøtter, mynteblader og pæresyltetøy med svart trøffel.


Skriv en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de blir publisert