Rå desserter er friske, smaksrike, herlige godsaker med rene ingredienser som ikke trenger baking.
For de av oss som liker søtsaker, blir ikke måltidet helt fullkomment hvis det ikke avsluttes med en dessert. Rå desserter, er friske, smaksrike, herlige godsaker med rene ingredienser som ikke trenger å stekes.
Bunnen er laget av dadler og valnøtter, så denne er søt og fylt med nøtter – fyllet er laget av deilige blåbær, valnøtter og kokosnøtt!
Begynn med å tilberede bunnen i springform med:
- 2.5 dl valnøtter
- 8 dadler, pitted
- 2 ss rå kakaopulver
- 3 ss vann
- 1 klype salt
Sett blandingen i frysen mens du lager fyllet.
Fyll:
- ¼ kopp (40 g) cashewnøtter
- ½ kopp (125 ml) kokosmelk
- ¼ kopp (25 g) friske eller frosne bær
- ½ ts vanilje
- 1 ss GREEN & MORE rå honning med blåbær
- 2 ss sitronsaft
Slik gjør du:
- Ta kakeboksen med bunnen ut av fryseren og hell fyllen over bunnen.
- Sett kaken tilbake i frysen i 4-6 timer til fyllet har stivnet.
- Når fyllet har stivnet, ta kaken ut av fryseren og løsne forsiktig sidene på kakeformen, dekorer med friske bær og spiselige blomster og la den tine i 15-20 minutter før servering.
- Nyt og spis denne absolutt sunne desserten.
Rå kake med blåbær, er en av favorittene! Bunnen er laget av dadler og valnøtter, så denne er søt og nøtteaktig, med et fyll fylt med nøtter – fyllet er laget av deilige blåbær, valnøtter og kokosnøtt!