Is the fraudulent olive oil industry's biggest problem? | Marqt.no

Hvordan påvirkes olivenoljeindustrien av svindel?

Pontus Hagman

Det foregår dessverre mye svindel på olivenoljemarkedet.

Vi mener at den mest effektive måten å hindre dette på er å informere forbrukerne og sørge for at de har den kunnskapen de trenger for å kunne finne frem til gode olivenoljer og ta riktige avgjørelser. Dessverre er det slik at et flertall av de som bruker olivenolje til hverdags ikke velger olje basert på kvalitet. Mer kunnskap om ulike oljer vil både kunne ha en positiv virkning på olivenoljeindustrien og hjelpe oss med å løse svindelproblemet.

Allikevel finnes det håp… Gjennom en rekke ulike workshopper og seminarer sammen med produsentene våre vil vi hjelpe deg som forbruker å få en bedre forståelse av olivenolje, samt gi deg kunnskapen du trenger for å finne frem til de oljene som smaker godt og som er bra for helsen.

Ved å lære litt og litt av gangen kan du lære mer enn du tror. Begi deg inn i verdenen av olivenolje - vi tar deg imot med åpne armer!

Dersom du ønsker den fulle opplevelsen anbefaler vi at du smaker på olivenoljen, samtidig som du hører og vurderer beskrivelsen. Kombinert vil dette gi deg en helhetlig smaksopplevelse. Vi anbefaler at du kjøper et prøvesmaking-kit for alle våre masterclasser. Dette er ikke obligatorisk, men anbefales sterkt!

For å unngå å bli svindlet når du kjøper olivenolje kan du lese mer her:

Skriv en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de blir publisert