Uje and Brachia | Marqt.no

Uje & Brachia

Pontus Hagman

Uje er et varemerke som representerer de fineste olivenoljene i Kroatia og eksklusive, kroatiske kulinariske delikatesser.

Uje

Uje ble grunnlagt for 15 år siden av idéskaperen, og den tidligere journalisten Leopold Botteri. Selskapet ble grunnlagt på øya Brac, med ideen om å produsere den første dalmatiske olivenoljen i premiumklasse.

Den gode gründerideen fikk ham til å lansere datterselskaper som Brachia, San Cazian, Aroma og Nona, som i dag produserer ulike delikatesser og naturlig kosmetikk, i tillegg til olivenolje.

Vi håper at du får anledning til å besøke Kroatia en gang i fremtiden, der du kan besøke en av de mange oleotekene som driftes av Uje og den fantastiske restauranten i Split, i tillegg til det utrolige hotellet deres, San Canzian.

Brachia

Brachia er en førsteklasses olivenoljeprodusent, fra den kroatiske øya Brac. 

Brac

Brachia olivenolje, er et søstermerke av varemerket Uje, det første kroatiske oleoteket, lansert i den hensikt å promotere kroatiske olivenoljer. Olivenoljen kommer fra lokale produsenter i Brac, moderne produsenter som benytter seg av tradisjonsrik produksjon, i kombinasjon med ny teknologi og den oppmerksomheten produkter i toppsjiktet krever.

Brachia olive oil

Olivenoljene fra Brachia, er laget av den prisbelønte olivenvarianten Oblica.

Brachia-utvalget, består av flere forskjellige produkter. Øverst på listen, finner du et utvalg som bare kalles Brachia. Det etterfølges av Brachia Premium og Økologisk Brachia, som er laget av sertifiserte Brac-trær, som dyrkes økologisk. Det finnes også eksklusiv Brachia, i tillegg tils olivenolje for barn.


Lengst ned på listen har du smakstilsatt olivenolje fra Brachia, som består av et utvalg olivenolje smakstilsatt med sitron, salvie, chili, mynte, oregano, rosemarin og basilikum. Flaskene som inneholder denne gyllene, guddommelige «saften» er garantert verdt litt oppmerksomhet.

Brachia Shop Brachia og Uje extra virgin olive oils og sweet delicacies.

Skriv en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de blir publisert