Green & More | Marqt.no

Green & More

Pontus Hagman

GREEN & MORE er en bærekraftig og økologisk drevet virksomhet med grønne retningslinjer, null søppel (zero-waste) og målet er at fabrikken reduseres til null CO2 -utslipp mot slutten av 2023.

De er dedikerte til å produsere sunne, økologiske matvarer med mye næringsstoffer, proteiner og god smak. Green & More bruker bare ingredienser av rå kvalitet, for å få hentet ut det beste av næringsstoffene. Ved å aktivere nøtter og frø, hentes stivelse og enzymhemmere ut for å forsterke smaken og øke absorpsjonen av mineraler, vitaminer og levende enzymer. Alle produktene er sertifisert økologiske, veganske, glutenfrie, halal og kosher.

Green & More

Historien om GREEN & MORE 

Ivana

Alle produktene er sertifisert økologiske, veganske, glutenfrie, halal og kosher.

Varemerket Green & More ble lansert for 12 år siden, da de begynte med produksjon av hvetegress, til et kosttilskudd som fikk navnet Liquid Sun. Selskapet ble grunnlagt rundt lidenskapen og energien de fikk fra å smake et produkt de aldri hadde smakt før. 

Etter å ha smakt en drikke med hvetegress, følte de bare hvordan energien gikk i taket og formelig glødet. De innså at de ønsket å overføre denne energien til forretningsdriften. De eide allerede jordbruksland i det sentrale Kroatia i nærheten av innsjøene Plitvice, og begynte å dyrke hvetegress. Det var slik det hele startet.

Field

Etter oppstarten har de vært vitne til en stor endring som har skjedd i forbrukermarkedet, spesielt den økte bevisstheten rundt mat. Før var det mye vanskeligere å forklare den ekstra verdien med økologiske produkter. Mange trodde de fortalte eventyr, at alt er sunt og at organiske produkter ikke fortjener en høyere pris. Det har endret seg den siste tiden. De fleste er nå mer bevisste og bryr seg om hva de spiser.

Green & More har fire sertifikater som har kostet mye innsats og arbeid. Blant annet er produktene økologiske, veganske, glutenfrie og halal.

De mener at alt starter når du er yngre, og det er årsaken til at barn og foreldrene er hovedmålgruppen. Produktene til Green & More kan være en god start på et nytt liv, eller en søt oppfølger av en sunn livsstil. Det er veldig viktig å passe på og lytte til kroppen. En god start er å prøve den gode rå kjeksen fra Green & More, som kommer i smaksvariantene: pistasj og sitron, ville blåbær og kakao/appelsin.

Green & MoreHoney

 

Skriv en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de blir publisert