Marinski Heartmades | Marqt.no

Marinski Heartmades

June 15, 2020

Marinski Heartmades er en liten bedrift som driver keramikkproduksjon, den driftes av Marina Marinski med den evige takknemlige hjelpen fra ektemannen og søsteren. Naturen er, uten tvil, den største og beste inspirasjonskilden.

Marinski Heartmades har håndlaget kvalitetskeramikk til alle barn i alderen 0 til 99. Ville det ikke vært fint å kunne overlate noe unikt til barna og barnebarna? Hvis du deler inspirasjonsverdien, dedikasjonen og originaliteten, kan det hende at de går i arv i generasjoner.

Marinski

Hvert arbeide er flittig håndlaget rett fra hjertet – heartmade.

Marinski Heartmades jobber for å holde liv i tradisjonelt håndverk. Akkurat som mange ikke-materielle ting i livet, så handler det om kvalitet – ikke kvantitet.

Marinski Heartmades har håndlaget kvalitetskeramikk til alle barn i alderen 0 til 99. Ville det ikke vært fint å kunne overlate noe unikt til barna og barnebarna? Hvis du deler inspirasjonsverdiene, dedikasjon og originalitet, kan det hende at de går i arv i generasjonerMarinski
Marinski Heartmades bruker oppriktige og bærekraftige materialer.

Det skal være fair play når det gjelder både folk og miljø. Ettersom alle produktene er håndlaget, der hvert arbeid er minst 15 ganger i hendene til Marina, kan det være små forskjeller i dekor, farge og form. Men igjen, det er det som er sjarmerende med håndverk.

Produksjonsprosessen begynner alltid med fantasi og fortsetter med dyktig håndverk og leire. Produktene fra Marinski henter inspirasjon fra naturen og koselige barndomsminner.

Handle her Marinski her.

Skriv en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de blir publisert