Oleum Viride | Marqt.no

OLEA BB

Pontus Hagman

Historien om ekstra jomfru olivenolje “Oleum Viride”, eid av familien Belic, startet da Belic kjøpte en liten olivenlund til sin kone som en bryllupsdagsgave. 

Blant de pittoreske istriske olivenlundene i regionene Fažana, Galižana og Peroj, setter familien Belić i gang den samme livssyklusen hvert eneste år, syklusen fra oliven til olivenolje. Her stakes kursen ut med respekt for tradisjoner nedarvet gjennom århundrer, gjennom bruk av de siste økologiske jordbruksteknikker og teknologier.

Olea er en produsent av kaldpresset extra virgin olivenolje, utelukkende med bruk av egenproduserte oliven. Siden 2002 har de dyrket et område i Istria som dekker ca. 120 km2 og består av 4500 trær. Den årlige produksjonen er 10 000 liter, og består av en rik kolleksjon extra virgin olivenolje som består av 13 monovariable og blandingen Selekcija Belić.

Fremtredende og kraftige karakteristikker gjør oljene fra «Oleum viride Belić» til et viktig element i kostholdet, med næringsrike og sunne verdier som gir en fordelaktig effekt på kroppen. Samtidig er smaken en overlegen nytelse i ganen.

Olea er en produsent av kaldpresset extra virgin olivenolje, bare med bruk av egenproduserte oliven. Siden 2002 har de dyrket et område i Istria som dekker ca. 120 km2 og består av 4500 trær. Den årlige produksjonen er 10 000 liter og består av en rik kolleksjon extra virgin olivenolje som består av 13 monovarietale og blandingen Selekcija belić.

Fremtredende og kraftige karakteristikker gjør oljene fra «Oleum viride Belić» til et viktig element i kostholdet, med næringsrike og sunne verdier som gir en generell fordelaktig effekt på kroppen. Samtidig er smaken en overlegen nytelse i ganen.

OLEA BB

Et innovativt designkonsept som tar i bruk ulike farger for å skille mellom de ulike produktene. Ksenija Jurinec’s design har vunnet både Cro Pak og den anerkjente Red Dot Award i 2009.

Handle prisbelønnet extra virgin olivenoljer her.

Skriv en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de blir publisert