Raw Sweets by Mihaela | Marqt.no

Rå søtsaker fra Mihaela

Pontus Hagman

Mihaela er en ekte connoisseur på søtsaker, og hun deler lidenskapen for råe søtsaker ved å lage noen fantastiske produkter. De naturlige søtsakene, som er mettende og sunne fordi de ikke inneholder sukker, er også noen skikkelige smaksbomber.

Historien om Mihaela

For ni år siden ble hun introdusert for rå mat av sin egen mor. Først var hun litt skeptisk, men ganske raskt begynte hun å lage råe kaker og andre godsaker til familien. Familien begynte å sette mere og mere pris på de søte, sunne godsakene, og så begynte hun å få henvendelser fra venner og flere andre. Det resulterte i at Mihaela bestemte seg for å begynne med en egen liten produksjon.

Mihaela

I 2009, startet hun sin egen virksomhet med et mål om å fremme sunn mat i opprinnelig form. Hun begynte å eksperimentere på kjøkkenet, lekte med farger og smaksvarianter, studerte ernæring, ernæringsverdiene til ingrediensene og samarbeidet med ernæringseksperter. Takket være alle de som hadde tro på det hun jobbet med, alle de som deltok på workshops og var en enorm støtte underveis, så endte Mihaela opp med å skrive to kokebøker: «Raw food» og «Sweet Passions».

Mihaela var den første i Kroatia som registrerte en bedrift som skulle produsere råe søksaker.

Nå har hun 10 forskjellige produkter, der godsakene lages i 5 forskjellige smaksvarianter (johannesbrød, energi, hasselnøtt, kokosnøtt og sjokoladepraliner), 4 forskjellige råe sjokolader (70 % kakao, 65 % kakao med appelsin, 60 % kakao med kokosnøtt, 60 % kakao med dadler og tørkede fikener), i tillegg til en veldig sunn variant av et hasselnøttpålegg – en variant som heter Miatella.

Avslutningsvis vil Mihaela gjerne si at hun føler seg lykkeligere enn noensinne. Hun jobber mye, men ser konkrete resultater, noe hun savnet med det hun jobbet med tidligere. Hun møter mange trivelige folk, har full frihet og elsker det! Fra tid til annen, føler hun det som om hun lever i en drøm – at dette faktisk ikke er noe som skjer henne!

Skriv en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de blir publisert