Superheraw | Marqt.no

Superheraw

Pontus Hagman

SUPERHERAW ble grunnlagt av Tijana og er en sunn, mektig og deilig tursnacks til alle.

Som en travel mor med to barn og gift med en tidligere aktiv idrettsutøver og lidenskapelig syklist, ønsket Tijana å lage et sunt, godt snacks til hele familien. Kjøkkenet ble forvandlet til en hjemmelaboratorium og ganske snart ble SUPERHERAW unnfanget. Alle barene blir fremdeles håndlaget med kjærlighet, i en moderne glutenfri fasilitet

Superheraw

Historien bak Superheraw

Oppskriften til suksess, både privat og i forretningslivet, består av to ingredienser – kjærlighet og lidenskap. Disse to ingrediensene er de viktigste i historien til hvordan Superheraw så dagens lys, et varemerke som har sin opprinnelse på kjøkkenet.

Alt startet med at sønnen hadde allergier, så Tijana ble tvunget til å lete etter ingredienser og matretter som passet ham. Hun har alltid likt å eksperimentere på kjøkkenet. Da sønnen var 2 år gammel utviklet han intoleranse mot visse matvarer som forårsaket utslett og eksem.

Med mye innsats og god fantasi, klarte hun å tilfredsstille søtsuget, men på en veldig sunn måte. Hun brukte aldri bearbeidede matvarer, alt fra brød, syltetøy til energibarer ble tilberedt fra bunnen av. Matintoleranse var kroppens reaksjon på industrielle tilsetninger, farger og andre kunstige ingredienser. Sønnen ble etter hvert mer disiplinert, og han ville ikke ha ingredienser han visste ville være skadelige.

Etter kort tid, ble energibarene ektemannens favorittsnacks på langdistansesyklingen. Som profesjonell idrettsutøver, hadde han anledning til å smake alle slags energibarer og forskjellige energidrikker, men han ble skikkelig hektet på oppskriften til Tijana og effekten på de enkle, og viktigst av alt, naturlige produktene. Det var han som oppmuntret henne til å videreutvikle dette til en forretningsidé. Den nære vennekretsen hadde allerede begynt å spørre om hvor de kunne bestille energibarene, og rett etter at hun fødte barn nummer to, begynte Tijana å skape sitt eget varemerke.

Tijana brukte fødselspermisjonen til å finpusse oppskriftene, hun bygget varemerket sammen med designeren Veronika, som i dag er en god venninne. Noen måneder senere ble varemerket lansert. Lidenskapen og kjærligheten for jobben driver henne videre, og nye utfordringer ble en del av jobben.


Superheraw er håndlaget, et helt naturlig produkt laget av tørket frukt, nøtter, frø og krydder – alt fra økologisk produksjon.

Det er ikke tilsatt sukker, gluten, bearbeidede oljer, konserveringsmidler eller tilsetninger. Energibarene fra Tijana er utmerkede for barn, for de som trener mye, eller for de som har det travelt i hverdagen – her får du energi uten å føle deg tung i kroppen. Energibarene faller i smak hos barn som vanligvis ikke liker frukt, så dette er en god måte å introdusere nødvendige vitaminer, mineraler og omega 3-fettsyrer fra nøtter og frukt. Energibarene til Tijana er tilgjengelige i seks forskjellige smaksvarianter: eplepai, frukt & nøtter, kokosnøtt & hampefrø, superfood tiramisu,kakao & hasselnøtt, kakao & appelsin protein. 

Tijana

Superheraw

Skriv en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de blir publisert