The Peruvian House | Marqt.no

The Peruvian House

Katarina Poljak

Vi elsker å samarbeide med lidenskapelige mennesker som bryr seg om det de gjør. La oss derfor introdusere Anthony Diaz, en ekspert innenfor markedsføring som nå er den lidenskapelige konditoren bak the Peruvian House i Oslo.

The Peruvian House er et hjemmebakeri Anthony startet i 2020, motivert av hans lengsel etter hjemlandets smaker. Konseptet går ut på å gjenskape smaken av latinamerikanske søtsaker og bringe de til Oslo. På grunn av den nåværende verdenssituasjonen er det vanskelig å reise til Latin-Amerika, men det betyr ikke at vi ikke kan nyte de gode smakene de har å by på. Vi har smakt, og kan garantere at du ikke vil la deg skuffe. Gode smaker, høy kvalitet og klasse!

Anthony bruker kun de beste ingrediensene og samarbeider med etiske leverandører for å oppnå perfeksjon i søtsakene han lager. I tillegg pakkes alle produktene i emballasje fri for plastikk. The Peruvian House kan tilby vakre, resirkulerbare esker som er perfekte å gi i gave!

The Peruvian House Alfajores Domori chocolate

Alfajores

Et av hovedproduktene er Alfajores - en latinamerikansk myk cookie fylt med dulce de leche (karamellkrem), rullet i kokos og tilsatt et dryss med melis.

The Peruvian House alfajores Domori chocolate

Lucuma-sjokolade

Enda en favoritt; Peruvian House sin hjemmelagde sjokolade, kombinert med deres favorittfrukt, peruviansk lucuma.

Lucuma chocolate Peruvian House

Nye produkter kommer snart

Vi er kjempespente på å smake på The Peruvian House sin nye kreasjon, laget med vår sjokolade, Domori Apurimac, som base. Denne kombineres med nye ingredienser som vil gjøre sjokoladen mer unik og spennende enn den er allerede. Vi gleder oss!

Min anmeldelse

"Ettersom jeg har bodd i Argentina i et par år, har jeg hatt muligheten til å spise MANGE Alfajores. De regnes som en av Argentinas nasjonale delikatesser. Beklager Argentina, men jeg kan med sikkerhet si at Alfajores fra The Peruvian House er de beste jeg har smakt. Jeg får vann i munnen bare av tanken.  

Dersom du ikke har smakt Alfajores enda bør du løpe og kjøpe! Du vil forstå akkurat hva jeg mener når jeg sier jeg får vann i munnen av tanken."

Katarina

Alfajores The Peruvian House Domori chocolate