Tid: 20 min
4 PORSJON
Ingredienser:
- 320 g Khorasan Kamut® Rigatoni
- 70 g smør
- 80 g Parmesan
- salt
- Timut-pepper
Slik gjør du:
- For å røyke smøret anbefaler vi at du bruker en røykepistol. Selv om disse røykepistolene ikke er vanlige er de relativt enkle å finne. De brukes til å røyke smør ved at de presser røyken gjennom en rør, inn i maten du ønsker å røyke. For å røyke smøret kan du legge det en beholder og bruke røykepistolen for å fylle boksen med røyk. Sørg derettter for at beholderen er tett. Du kan bruke plastfolie. Denne prosessen gjentas to ganger.
- Kok pastaen i vann tilsatt rikelig med salt til den er al dente. Deretter heller du av vannet og blander pastaen med det røykede smøret i en panne.
- Fordel pastaen på tallerkener og dryss over over parmesan og fersk Timut-pepper.