Khorasan Kamut® rigatoni with smoked butter, mountain Parmesan and Timut pepper | Marqt.no

Khorasan Kamut® Rigatoni med røkt smør, parmesan og Timut-pepper

Katarina Poljak

Tid: 20 min

4 PORSJON

Ingredienser:

Slik gjør du:

  1. For å røyke smøret anbefaler vi at du bruker en røykepistol. Selv om disse røykepistolene ikke er vanlige er de relativt enkle å finne. De brukes til å røyke smør ved at de presser røyken gjennom en rør, inn i maten du ønsker å røyke. For å røyke smøret kan du legge det en beholder og bruke røykepistolen for å fylle boksen med røyk. Sørg derettter for at beholderen er tett. Du kan bruke plastfolie. Denne prosessen gjentas to ganger.
  2. Kok pastaen i vann tilsatt rikelig med salt til den er al dente. Deretter heller du av vannet og blander pastaen med det røykede smøret i en panne. 
  3. Fordel pastaen på tallerkener og dryss over over parmesan og fersk Timut-pepper.

Skriv en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de blir publisert