Spaghetti with quick cherry tomato sauce and basil | Marqt.no

Spagetti med en hurtiglaget saus av cherrytomater

Pontus Hagman

Utrolig raskt og enkelt, og en fantastisk smak og konsistens.

Saftige, søte cherrytomater åpner seg i varm olivenolje, det blir til en luksuriøs silkemyk saus som lages på minutter. Utrolig raskt og enkelt, og en fantastisk smak og konsistens..

4 PORSJONER

Tid:15-20 min

Ingredienser:

  • 400 g spagetti
  • salt
  • hvitløksfedd, finhakket
  • 1 kg kirsebærtomater, halvert
  • ½ ts nykvernet pepper
  • klype sukker
  • 1 kopp fersk basilikum
  • parmesan, fersk revet

Slik gjør du:

    1. Varm opp 1 dl olivenolje i en kjele på middels varme.
    2. Tilsett hvitløk, tomater, paprika, sukker og salt.
    3. Kok spagettien al dente.
    4. Rør innimellom, til tomatene sprekker og saften frigjøres i sausen, 6–8 minutter.
    5. Sil av pastaen og bland den med tomatsausen og basilikum.
    6. Toppes med revet parmesan.

Skriv en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de blir publisert