Utrolig raskt og enkelt, og en fantastisk smak og konsistens.
Saftige, søte cherrytomater åpner seg i varm olivenolje, det blir til en luksuriøs silkemyk saus som lages på minutter. Utrolig raskt og enkelt, og en fantastisk smak og konsistens..
4 PORSJONER
Tid:15-20 min
Ingredienser:
- 400 g spagetti
- salt
- hvitløksfedd, finhakket
- 1 kg kirsebærtomater, halvert
- ½ ts nykvernet pepper
- klype sukker
- 1 kopp fersk basilikum
- parmesan, fersk revet
Slik gjør du:
- 1. Varm opp 1 dl olivenolje i en kjele på middels varme.
2. Tilsett hvitløk, tomater, paprika, sukker og salt.
3. Kok spagettien al dente.
4. Rør innimellom, til tomatene sprekker og saften frigjøres i sausen, 6–8 minutter.
5. Sil av pastaen og bland den med tomatsausen og basilikum.
6. Toppes med revet parmesan.