Spaghettoni with squid ink, baby squid and radishes | Marqt.no

Spaghettoni med blekksprutblekk, mini-blekksprut og reddik av Carlo Cracco

Katarina Poljak

Carlo Cracco er kjent som en av Italia’s mest kjente kokker. Han er Michelin-kokk og Monograno Felicetti-pasta er blant det han liker best. Du kjenner han kanskje som dommer i “The Final Table”, et matprogram på Netflix. Carlo Cracco tar ofte utgangspunkt i tradisjonelle oppskrifter fra Milano og gir de en moderne vri. Prøv ut denne spaghettoni-oppskriften!

Carlo Cracco chef

Porsjoner: 4 personer

Ingredienser:

  • 320 g Spaghettoni
  • 100 g mini-blekksprut
  • 4 reddik
  • 2 x 4 g blekksprutblekk
  • 1 hvitløksfedd
  • 3 kjørvelblader
  • extra virgin olivenolje
  • salt
  • pepper

Slik gjør du:

  1. Rens blekkspruten.
  2. Skjær reddiken i tynne skiver på en mandolin.
  3. Kok pasta i rikelig med saltet vann. Mens pastaen koker kan du steke blekkspruten i en stekepanne med litt olivenolje og et hvitløksfedd (ikke skrelt).
  4. Bland ut blekksprutblekket i litt vann i en stekepanne. Når pastaen er ferdig kokt kan du blande disse.
  5. Server pastaen på en tallerken. Ha over den stekte blekkspruten og reddikskivene, og garner med kjørvelblader.

The best organic pasta recipe with spaghettoni

Skriv en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de blir publisert