Tagliatelle all'Alfredo | Marqt.no

Tagliatelle all'Alfredo

Katarina Poljak

Pasta og smør har lenge blitt ansett som en av de mest autentiske kombinasjonene, både av historikere og forskere.

Dette er en fantastisk oppskrift på den verdenskjente retten Tagliatelle Alfredo. Å tilsette safran, som er det mest verdifulle krydderet i verden, gir retten en fin, gylden farge.

4-6 personer

Ingredienser:

  • 500 g Tagliatelle'all Uovo
  • 100 g smør av høy kvalitet
  • 200 g Grana Padano, revet
  • 1 ts safranpulver
  • safrantråder
  • salt

Slik gjør du:

  1. Ha rikelig med smør i en stekepanne og tilsett den kokte pastaen (Tagliatelle all'uovo Matt). Bland forsiktig sammen. Tilsett deretter Grana Padano og safran.
  2. Tilsett en spiseskje pastavann.
  3. Dekorer med safrantråder.

Skriv en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de blir publisert