Truffle pizza 'Tartufata' | Marqt.no

Trøffelpizza 'Tartufata'

Katarina Poljak

Ingredienser:

  • 415 g pizzamel
  • 9 g salt
  • 2.7 dl vann
  • 1 g tørrgjær
  • 80 g tartufata
  • 30 g sort trøffel i skiver
  • 150 g mozzarella
  • 2 egg

Slik gjør du:

Pizzadeig:

  1. Løss opp gjæren i vann. Bland salt og mel og tilsett resten av ingrediensene. Rør sammen til en deig.
  2. La deigen hvile i 24 timer.

Fremgangsmåte:

  1. Kjelve ut deigen, fordel tartufata utover deigen, dryss over revet mozzarella og knekk et egg på midten av pizzaen.
  2. Stek på nederste rille i ovnen i 7 minutter på 250°C.
  3. Når den er ferdig stekt, fordeler du hakkede sorte trøfler utover pizzaen.

      Skriv en kommentar

      Merk at kommentarer må godkjennes før de blir publisert