Pasta Fuzi with truffle sauce | Marqt.no

Pasta FUZI med trøffelsaus

Pontus Hagman

5-6 PORSJONER

Tid: 20 min

Ingredienser:

  • 500 g pasta fuzi
  • 120 g smør
  • 80 g av konserverte trøfler
  • 200 ml matkrem
  • salt
  • pepper
  • parmesan

Slik gjør du:

    1. Smelt smør i pannen på lav varme.
    2. Strø litt revet trøffel i smøret (ta vare på litt, til å drysse over senere)
    3. Tilsett matfløte, revet parmesan, smak til med en klype salt og stek lett sammen.
    4. Kok fuzi-pastaen al dente, sile av vannet og hell over sausen, blandlett sammen.
    5. Serveres med nyrevet parmesan og strø over resten av de revede trøflene.

Skriv en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de blir publisert