Mihaela's fennel salad | Marqt.no

Fennikelsalat

Pontus Hagman

Ingredienser:

  • 1 stor fennikel eller 2 små
  • 1 sitron, både skallet og saften
  • 1 appelsin, både skallet og saften
  • 2 ss extra virgin olivenolje
  • 2 ss finhakket, fersk dill
  • ruccola
  • ¼ ts fleur de sel

Fremgangsmåte:

    • Skjær fennikelen i små biter. Fjern den harde roten i midten. 
    • Riv skallet av sitronen og appelsinen og skvis ut saften. 
    • Bland skall, jus og finhakket dill i en stor bolle.
    • Tilsett fennikelen i blandingen. Pass på at alle bitene er dekket.
    • La fennikelen marinere i minst 15 min.
    • Server med ruccola. Kan byttes ut med andre salattyper hvis ønskelig. 
    • Topp med fleur de sel.

Skriv en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de blir publisert