Kale salad with avocado and quinoa | Marqt.no

Kålsalat med avokado og quinoa

Pontus Hagman

En smaksrik, vegetarisk rå kålsalat

full av quinoa, avokado, rød paprika, vårløk, cherrytomater, tørket fiken og rosiner, med en deilig dressing av olivenolje og sitron.

4 PORSJONER

Tid: 15-20 min

Ingredienser:
  • Grønnkål, hakket
  • ½ kopp (90 g) av quinoa, gjennomvåt over natten
  • ½ avokado
  • ½ sitronsaft
  • ½ rød pepper, kuttet i terninger
  • 2 vårløk, skivet
  • 1 kopp (200 g) kirsebærtomater, halvert
  • 1 kopp(150 g) rosiner
  • noen få tørkede fiken, finhakket
  • extra virgin olivenolje
  • smak til med salt og pepper
Slik gjør du: 
  1. Skrell avokado.
  2. Vend strimlet kål i olivenolje.
  3. Quinoa som har lagt i bløt over natten renses om morgenen og blandes med den strimlede kålen og sitronsaft.
  4. Hakk opp resten av ingrediensene.
  5. Alt blandes godt sammen.
  6. Krydre og smak til slik du selv vil ha den!

    Skriv en kommentar

    Merk at kommentarer må godkjennes før de blir publisert