En smaksrik, vegetarisk rå kålsalat
full av quinoa, avokado, rød paprika, vårløk, cherrytomater, tørket fiken og rosiner, med en deilig dressing av olivenolje og sitron.
4 PORSJONER
Tid: 15-20 min
Ingredienser:
- Grønnkål, hakket
- ½ kopp (90 g) av quinoa, gjennomvåt over natten
- ½ avokado
- ½ sitronsaft
- ½ rød pepper, kuttet i terninger
- 2 vårløk, skivet
- 1 kopp (200 g) kirsebærtomater, halvert
- 1 kopp(150 g) rosiner
- noen få tørkede fiken, finhakket
- extra virgin olivenolje
- smak til med salt og pepper
Slik gjør du:
- Skrell avokado.
- Vend strimlet kål i olivenolje.
- Quinoa som har lagt i bløt over natten renses om morgenen og blandes med den strimlede kålen og sitronsaft.
- Hakk opp resten av ingrediensene.
- Alt blandes godt sammen.
- Krydre og smak til slik du selv vil ha den!