Truffle salad with turkey strips | Marqt.no

Trøffelsalat med kalkun

Katarina Poljak

4 PORSJONER

Ingredienser:

  • 2 ss hvit eller svart trøffelolje
  • 2 ss of Zigante extra virgin olivenolje Buza
  • 1 ss balsamicoeddik med hvit trøffel
  • 400 g kalkun 
  • 100 g radicchio
  • 100 g salat
  • 100 g ruccola
  • tomat
  • salt
  • pepper
  • 80 g Parmesan

Slik gjør du:

  1. Skjær kalkunbrystet i strimler. Tilsett krydder og la strimlene surre i olivenolje. Tørk med tørkerull for å bli kvitt oljen, og la strimlene avkjøles.
  2. Vask salaten. 
  3. Kutt endivien og salaten i strimler, og bland med ruccola og vårsalat. Tilsett deretter det avkjølte kjøttet. 
  4. Tilsett balsamico og trøffelolje. 
  5. Avslutt med et dryss parmesan før servering.

Skriv en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de blir publisert