Hopp til hovedinnhold
  • GRATIS FRAKT OVER 799.-    |    Alt sendes fra Norge    |   TLF 96 73 91 02

  • 0 • 0,-
HjemProdukterMøt produsenteneOpplevelserKurs og eventerArtiklerOppskrifterFor bedrifterBedriftsfilosofienKontakt oss
Salt | Marqt.no
  • 0
  • Hjem
  • Produkter
    •  
    • Økologisk
      • Extra virgin olivenoljer
      • Honning og syltetøy
      • Sunne snacks
      • Sjokolade
      • Pasta
      • Salt
    • Olivenoljer
      • Økologisk
      • Prisvinnende
      • Premium
      • Smaksatt olivenolje
      • Hverdagsolje
      • Barne
    • Trøffel
      • Tøffelolje og balsamico eddik
      • Trøflersalt
      • Lyofilisert trøffel
      • Søte trøffelspesialiteter
      • Andre trøffelspesialiteter
      • Pasta
    • Sjokolade
      • Luksussjokolade som gave
      • Sjokoladeplater
      • Kjeks
      • Gianduja nougat
      • Varm sjokolade
    • Søte og salte spesialiteter
      • Honning og syltetøy
      • Tapenade
      • Kapers
      • Savoury and salty snacks
      • Sunne snacks
      • Tørket frukt
    • Krydder
      • Økologisk
      • Eddik & Balsamico
      • Krydder fra Middelhavet
      • Fleur de sel
      • Gourmet-salt
      • BIO salt
      • Saltskje
    • Pasta
      • Matt-hvete
      • Kamut Khorosan
      • Kort pasta
      • Lang pasta
      • Tagliatelle
      • Linguine med trøfler
    • Keramikk
      • Håndlaget julepynt
      • Terra Ceramica
      • Marinski Landscape
      • Marinski Milestone
      • Brosje
    • Kosmetikk
      • Såpe
      • Bådesalt
      • Massasjeolje
      • Hårolje
      • For menn
      • Eteriske oljer
      • Lavendelpose
    • Diverse
      • Gaveemballasje
      • Kunst og håndverk
      • Illustrerte gratulasjonskort
      • Notatbok
      • Miljøvennlige beholderlokk
  • Møt produsentene
    • Aroma Mediterranea
    • Boya
    • Brachia
    • Clai
    • Domori
    • FARA Vetrerie e Cristallerie
    • Felicetti
    • Green & More
    • Halo Dish Covers
    • Kozlovic
    • Maja Tomljanovic
    • Marinski
    • OLEA BB
    • Raw Sweets by Mihaela
    • San Canzian
    • Sapunoteka
    • Superheraw
    • Terra Ceramica
    • The Garden of Eden
    • Vergal
  • Opplevelser
    • Et gjemmested ved sjøen
    • Avslappet luksusopphold, midt i en olivenlund
    • Oppdag de sjeldneste kakaobønnene i verden
    • Trøffeljakt i paradis
    • Nært land - olivenplukking
    • Matodyssé
    • Helsen er den sanne rikdom
    • Følelsesmessig helbredelse
    • Seil av gårde og lær å lage mat med en privat kokk
  • Kurs og eventer
    • Kalender
    • Individuelle konsultasjoner
  • Artikler
    • Grunnleggende kunnskap
      • Hvorfor er olivenolje så populært?
      • De beste 10 tipsene til hvordan du velger en perfekt olivenolje
      • 10 grunner til at du bør bruke olivenolje hver dag
      • De 5 vanligste mytene om olivenolje
      • Test av olivenolje - gjør det som de profesjonelle
      • Hvordan kan du avdekke kvaliteten på olivenoljen?
      • Det finnes tre ting hver eneste extra virgin olivenolje må ha
      • Hva kjennetegner en dårlig olivenolje?
      • Hvordan oppbevare olivenolje?
      • Hva er olivenolje?
      • Hva betyr ´kaldpresset´ olivenolje?
    • Olivenoljeproduksjon
      • Flos Olei utnevner Istria til verdens beste region for olivenolje, atter en gang!
      • Istria har offisielt blitt kåret til den beste regionen i verden når det kommer til produksjon av extra virgin olivenolje, for sjette år på rad!
      • Olivenproduksjon og hvorfor førsteklasses olivenolje koster mere
      • Produksjon av olivenolje i Kroatia
      • Hvordan finne økologisk olivenolje?
      • Hvordan påvirker ulike fysiske faktorer olivenolje?
      • Forskjellen på sent høstede og tidlig høstede olivenoljer
      • Hva er en extra virgin olivenolje coupage?
      • Historien til olivenoljen
    • Olivenolje til matlaging
      • Mister olivenoljen de sunne egenskapene under oppvarming?
      • Olivenolje i desserter
      • Smakskombinasjoner - Extra virgin olivenolje
      • Ulike olivensorter egnet til ulike oljer - delikat, medium og intens
    • Lær mer om olivenolje
      • Hvilke helsefordeler har olivenolje for huden din?
      • Foruten de gunstige fettsyrene, finnes det noen vitaminer i olivenolje?
      • Visste du at extra virgin olivenolje fra Kroatia er den sunneste i Europa?
      • Hva skaper en prisvinnende olivenolje?
      • Bli kjent med de forskjellige graderingene av olivenolje
      • Syreinnholdet i olivenolje
      • Hvordan påvirkes olivenoljeindustrien av svindel?
      • Hvilke organoleptiske egenskaper har olivenolje?
      • Næringsinnholdet i olivenolje
    • Sjokolade
      • Hvem er Domori?
      • Domori og biologisk mangfold
      • Den eneste måten å sikre bærekraftig produksjon av høy kvalitet på er å betale produsentene nok.
      • Domoris samarbeid med foreninger og frivillige organisasjoner for utviklingen av kakaoerstatninger
      • Hva er Criollo-kakao?
      • Et gammelt spørsmål returnerer: hva drikker man til sjokolade?
    • Trøffel
      • Hva er trøfler?
      • Hvorfor er trøfler så dyre?
      • Zigante & Istria - et trøffelparadis!
    • Salt
      • Hva er fleur de sel?
      • Hvorfor velge fleur de sel?
      • Hva er forskjellen mellom fleur de sel og Maldonsalt?
      • Nin salt er stolt over å være BIO-merket
  • Oppskrifter
    • Forretter & tilbehør
      • Ostefat med pæresyltetøy med trøfler og trøffelhonning
      • Stekt tomat- og olivenpuré
      • Gratin dauphinois
    • Pasta & risotto
      • Kremet rødbetrisotto
      • Istrisk Fuzi med tartufata
      • Spagetti med en hurtiglaget saus av cherrytomater
      • Pasta Fuzi med trøffelsaus
      • Spaghetto Genoa
      • Spaghetto Napoli
      • Tagliatelle med smør av hvite trøfler og svarte trøfler
      • Trøffelpasta med cherrytomater
    • Salater
      • Trøffelsalat med kalkun
      • Rå marinert kålsalat med sitron og hvitløk
      • Kålsalat med avokado og quinoa
      • Fennikelsalat
    • Sjømat
      • Ovnstekt piggvar
      • Honning- og soyaglasert laks
    • Supper
      • Suppe av stekt blomkål
      • Rød linsesuppe med sitron
    • Desserter & smoothie
      • Eplekake med extra virgin olivenolje
      • Bananpannekaker med blåbær
      • Fransk eplekake
      • Fruktsalat med rå honning
      • Hjemmelaget iskrem med rå honning
      • Iskrem og pæresyltetøy med trøfler
      • Rå blåbærkake
      • Rå bountykake av Mihaela
      • Jordbær-smoothie
  • For bedrifter
    • Hvorfor burde du bestille fra oss?
  • Bedriftsfilosofien
    • En hilsen fra MARQT.NO sin grunnlegger
    • Intervju med HellesKitchen
  • Kontakt oss
TRØFFELUKE - 15% (bruk kode: truffles15)
Hjem Salt Side 1 av 1

Salt

Nin salt er stolt over å være BIO-merket

Nin-salt er stolte over tildelingen av BIO-sertifikatet i desember 2015.

Tags: salt, Solana Nin
Les mer
Hva er fleur de sel?

Hva er fleur de sel?

Fleur de Sel er et ubehandlet salt - “kaviaren blant salt”, et produkt av ypperlig kvalitet og med spesifikk gourmetsmak.

Tags: Fleur de sel
Les mer
Hva er forskjellen mellom fleur de sel og Maldonsalt?

Hva er forskjellen mellom fleur de sel og Maldonsalt?

Fleur de sel høstes for hånd og er uprossesert, mens Maldonsalt høstes ved bruk av mekaniske verktøy.

Tags: fleur de sel, Maldon salt
Les mer
Hvorfor velge fleur de sel?

Hvorfor velge fleur de sel?

Fleur de sel, eller “saltets blomst”, er det mest ettertraktede havsaltet, og er hyllet av kokker verden over. Det er et delikat salt som består av saltkrystaller som dannes på naturlig vis på vannoverflaten.

Tags: fleur de sel, healthy food, regular salt
Les mer

Betingelser og vilkår

Betingelser og vilkår

Marqt.no AS
Org.nr.: 925 250 597

Kontakt

Phone: +47 96739102
E-mail: hei@marqt.no 

Lurer du på noe?

Svar på vanlige spørsmål

Eksklusive tilbud og inspirasjon

Abonner for å motta de beste tilbuden bare tilgjengelig for abonnentene våre.

Marqt.no © 2021

Sikker og enkel betaling

  • Apple Pay
  • Klarna
  • Mastercard
  • Vipps
  • Visa