Boiled trout with red potatoes and broccoli | Marqt.no

Kokt ørret med rød potet og brokkoli

Katarina Poljak

Denne oppskriften på ørret er sunn og smaker deilig.

Ingredienser:

Slik gjør du:

  1. Kok opp vann og tilsett grønnsaker (selleri, gulrot, løk, persille).
  2. Fileter ørreten og del inn i porsjoner.
  3. Skrell potetene og skjær de i terninger på 4 cm. 
  4. Del brokkolien i buketter. 
  5. Kok potetene og brokkolien separat i saltet vann. Pass på at de ikke kokes for lenge. 
  6. Legg ørretporsjonene i kokende buljong i 3 minutter. Ta de ut og sørg for at ørreten holdes varm.. 
  7. Hell over extra virgin olivenolje og dryss over salt og pepper. 
  8.  Server.

Skriv en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de blir publisert