En rett som du kommer til å lage om og om igjen.
Superdeilig! Sausen er fantastisk, og den vil få deg til å tro at du befinner deg på en stilig og dyr restaurant.
2 PORSJONER
Ingredienser:
- 340 g laksefilet
- 1 ss extra virgin olivenolje
Ingredienser til marinade:
- 4 hvitløksfedd, knust
- 2 ts ingefær, knust
- ½ ts rød paprikapulver
- 1 ss extra virgin olivenolje
- ⅓ kopp (75 ml) Soyasaus Mindre Salt
- ⅓ kopp (115 g) honning
Slik gjør du:
- Gjør klar en middels bolle eller en pose som kan forsegles til laksen.
- Blande sammen alle marinadeingrediensene i en liten skål.
- Hell halvparten av marinaden over laksen. Ta vare på resten til senere.
- Marinere laksen i kjøleskapet i minst 30 minutter. Jo lengre desto bedre.
- Kast resten av den brukte marinaden, stek laksen på middels varme.
- Stek laksen på én side i ca. 2-3 minutter, vendes og stekes 1-2 minutter på den andre siden.
- Fjern laksen fra pannen.
- Hell i resterende marinade og reduser.
- Server laksen med saus og en seng av grønnsaker. Vi elsker brokkoli eller dauphinoise-poteter.