Den rustikke smaken av linsesuppe med grønnsaker og urter, uten tilsetningsstoffer, er blant den sunneste trøstematen du kan finne!
Ingredienser:
- 200 g økologiske linser, kokte
- 30 g selleri, gulrot og løk, hakket og blandet
- 2 modne røde tomater
- persille
- økologisk extra-virgin olivenolje Viola “Costa del Riparo”
- salt og pepper
Slik gjør du:
- Stek selleri, gulrot og løk i en panne med olje.
- Bland inn de kokte linsene og stek i et par minutter.
- Tilsett vannet du kokte linsene i til suppen får den tykkelsen du ønsker.
- Blancher tomatene i kokende vann i ett minutt.
- Avkjøl og fjern skallet.
- Skjær tomatene i båter, fjern frøene og kutt i små terninger.
- Finhakk persillen.
- Tilsett tomatene og persillen i suppen.
- Drypp over extra-virgin olivenolje.