“Pancotto” with tomatoes | Marqt.no

“Pancotto” med tomater

Katarina Poljak

Denne er basert på den gamle italienske oppskriften, og er en flott måte å bruke gammelt brød på!

Ingredienser:

Slik gjør du:

  1. Blancher modne tomater i kokende vann i ett minutt.
  2. Avkjøl. Deretter fjerner du skallet.
  3. Del først tomatene i båter og fjern frøene. Deretter hakker du tomatene i mindre biter.
  4. Stek hvitløk, selleri, gulrot og løk i olje.
  5. Tilsett tomatene sammen med ½ liter vann. Krydre med salt og pepper.
  6. La det koke i 20 minutter.
  7. Ta pannen av varmen og tilsett brød (i terninger).
  8. Bland alt sammen med visp når brødet er mykt.
  9. Tilsett hakket basilikum og extra virgin olivenolje.

Skriv en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de blir publisert