Pasta | Marqt.no

Oppdag vår økologiske pasta fra Monograno Felicetti

Kjærlighet ved første bit! Du vil elske denne pastaen. Felicetti-familien har virkelig klart å mestre produksjon av pasta, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor deres pasta brukes av Michelin-kokker verden over. Det hele begynte i de italienske Alpene for over 100 år siden. Fabrikken der pastaen produseres tar i bruk rent kildevann, nymalt single heritage, eldgamle og økologiske kornsorter, samt den friske fjelluften i Alpene. Alle disse faktorene er med på å skape den perfekte pasta, som passer til enhver saus. Pastaen kan fåes i fire ulike varianter, laget med forskjellige kornsorter: Matt, KAMUT® Khorasan, Farro og Il Cappelli.

Vare

Pris

Antall

89,-

Felicetti Emmer (Farro) / 500 g

99,-

Felicetti KAMUT® khorasan / 500 g

129,-
89,-

Felicetti Emmer (Farro) / 500 g

99,-

Felicetti Il Cappelli / 500 g

89,-
89,-
Utsolgt
89,-

Felicetti Emmer (Farro) / 500 g

99,-

Felicetti KAMUT® khorasan / 500 g

129,-
Utsolgt

Felicetti Cappelli / 500 g

99,-
Utsolgt

Felicetti KAMUT® khorasan / 500 g

129,-
99,-
Utsolgt
99,-

Felicetti Cappelli / 500 g

99,-

Felicetti KAMUT® khorasan / 500 g

129,-

Felicetti Matt Tagliatelle all’uovo (med egg) / 500 g

119,-

Felicetti KAMUT® khorasan (uten egg) / 500 g

139,-