Følelsesmessig helbredelse │ Yoga Seiling

Trenger du en pause fra det hektiske bylivet? Finn roen på ferie i Kroatia

Croatia sailing trip

Emotional healing experiential journey mixes comfort and healthy living with unforgettable sightseeing and wonders.

If you want to live the moment, enjoy a peaceful vacation in some of the most untouched Croatian bays, we made a trip for you. This trip is a combination of a yoga retreat and a sailing holiday.

emotional healing yacht

Hvis du ønsker å leve i øyeblikket har vi satt sammen den perfekte reisen for deg. Nyt en rolig ferie i Kroatia, blant urørte bukter i naturskjønne omgivelser. 

Dette er av våre helbredende opplevelsesreiser som kombinerer komfort og sunn livsstil med fantastisk sightseeing og uforglemmelige erfaringer.

Reisen er en blanding av yoga og seilferie i Kroatia. Oppdag Kroatias fredelige bukter gjennom seiling, samtidig som du deltar på daglige yoga- og meditasjonsklasser med kvalifiserte eksperter i fantastiske omgivelser. Du vil føle på ordentlig ro på de vakre strendene, padlebrett (stand up paddle) på havet og i skogen.

Vår yogalærer arbeider også som sportsterapeut, sykepleier og senior idrettscoach. Hun legger vekt på implementering av terapitrening og Vinyasa yoga, og har 24 år med erfaring - de siste 12 årene som yogalærer.

yoga teacher mindfulness