Seil av gårde og lær å lage mat med en privat kokk

Er du en eventyrlysten matelsker? Hva med en seilferie i Kroatia, kombinert med et matlagingskurs med privatkokk?

Høres dette ut som noe for deg? Opplev seilferie i Kroatia, og begi deg ut på en av våre ukeslange opplevelsesreiser som består av øyhopping. Øyhopping i Kroatia er en fantastisk opplevelse du ikke vil gå glipp av. Vi kan garantere en luksuriøs reise fylt med deilige matopplevelser, servert med vakker kroatisk natur i bakgrunnen.

sailing Croatia I Europa er det vanskelig å finne et land som er så lite i størrelse som Kroatia, og samtidig har en så stor variasjon av ulike smaker. Det finnes ingen tvil - det kroatiske kjøkkenet er blant de rikeste og mest spennende i Europa, både på grunn av landets geografiske beliggenhet, historie og klima.

Gourmet sailing trip
Selv om maten i Kroatia hovedsakelig baseres på Middelhavsmat, finner vi også en stor variasjon, og sentraleuropeisk og orientalsk mat er populært. Alle disse kostholdene er basert på sunne og gode ingredienser. Det som gjør kroatisk mat unik er at de sunne ingrediensene kommer fra lokale, økologiske gårder og fra urørte og bevarte deler av Kroatia.

gregada seafood risotto

Gi din ferie i Kroatia det lille ekstra, og lær hvordan du lager ekte middelhavsmat.

I følge ekspertene er middelhavsdietten en av de sunneste diettene i verden. Kanskje kan ferien din være en perfekt mulighet til å finne ut akkurat hvorfor? Etter denne gourmetferien kan vi love deg at du vil ha et nytt syn på gourmetmat, og du vil returnere fra ferien med en helt ny interesse for og kunnskap om matlaging.