Opplev trøffeljakt!

Reis til Kroatia fra midten av september og frem til slutten av året for muligheten til å delta på en av våre opplevelsesreiser, den årlige trøffeljakten!

truffle hunting

Trøffeljakt i Istria

Istria er en vakker region i Kroatia, full av urørt, vakker natur og en rik kulturarv. Dette er definitivt blant de mest fascinerende områdene i Middelhavet. Istria er levende bevis på at naturen gir tilbake dersom vi tar godt vare på den og alle de godene den gir oss. Du bør absolutt ta turen innom regionen når du er på ferie i Kroatia.

truffle hunting

Oppdag hvor morsom og spennende søken etter trøfler kan være, samtidig som det er krevende. Ved å delta på trøffeljakt vil du nok også kunne forstå hvorfor prisen på trøfler er såpass høy. Ønsker du å vite mer om trøfler, kan du lese her. Hva er trøffel?

Guidet trøffeljakt organiseres i Motovun-skogen, og ledes av erfarne trøffeljegere med spesialtrente hunder. Motovun-skogen er hjem til tre svarte trøffelsorter (Tuber Aestivum, Tuber Brumale og Tuber Uncinatum) og den kjente istriske hvite trøffelen (Tuber Magnatum Pico).

truffle hunting

Du vil få muligheten til å lære det grunnleggende når det kommer til trøffeljakt. Hvis du er heldig vil trøffeljegerne vise deg noen av de hemmelige stedene som er fulle av trøfler. Fornøyde trøffelplukkere kan velge om de ønsker å beholde trøflene de har funnet eller om de vil nyte den intense, friske aromaen i en frittata eller pastarett, tilberedt av Zigante-restauranten.

truffle hunting